Kom ook de sterren proeven!

Kom ook de sterren proeven!

Dom Perignon riep rond 1668 dat hij de sterren proefde nadat hij een slok nam van de champagne. Nu kun je ook zelf de sterren komen proeven want de Helmondse champagnewebshop Fluuts organiseert samen met Villa Vesper op 9 juni aanstaande een champagne proeverij.

Tijdens de proeverij kun je kennismaken met de champagnes uit de nog relatief onbekende streek van de Champagne: de Côte des Bar. Deze streek in het Zuidoosten van de Champagne staat bekend om de zeer goede grond, de vele zonuren en de hoge kwaliteit aan druiven waarbij de Pinot Noir de boventoon voert. Fluuts Champagne importeert rechtstreeks van de kleine champagnehuizen waardoor de prijs ook direct een stuk vriendelijker is. De proeverij vindt plaats in Villa Vesper, de gezellige woonkamer van Brandevoort. Naast de smaakvolle bubbels worden er ook heerlijke hapjes geserveerd door Frits van der Linden (bekend van Masterchef) die een eigen kookstudio heeft in Helmond.

De proeverij vindt plaats op 9 juni aanstaande en deelname bedraagt €39,50 per persoon. Aanvang start om 19:30 uur en aanmelden kan via hello@villavesper.nl