Ding dong.....uw bestelling

  • Geplaatst op
  • Door Fluuts
Ding dong.....uw bestelling

Bij het Kerstdiner hoort eigenlijk een heerlijke fles champagne en waar bestel je die dan? Nou bij Fluuts Champagne. Je bestelt heel eenvoudig via de webshop. Gebruik onze speciale actiecode: FEESTDAGEN2016

Champagne zorgt voor het feestelijk tintje bij het Kerstdiner. Maar welke champagne kies je dan eigenlijk? Daarin zijn we niet moeilijk. Kies gewoon een champagne die jij lekker vind. 

 

Ben je beginnend champagne drinker? Kies dan voor een wat zoetere Champagne (bijvoorbeeld Demi-Sec) en ben je een gevorderde drinker geniet meer van de drogere klassen (bijvoorbeeld Brut, zéro dosage of een Prestige).

 

Voor een aperitief of tijdens de gangen kun je kiezen voor een brut champagne van het huis Bernard Robert, Boulachin Chaput of Daniel Deheurles aan. Tijdens het dessert kies je voor een zoete champagne. Een aanrader is de prachtige rosé demi-sec champagne van Cheurlin DanginWeet je dat wij nu ook mooie champagnes in de aanbieding hebben?

 

Ga naar de webshop en bestel daar je champagnes. Kies dan voor de actiecode: FEESTDAGEN2016 en krijg 10% korting. Let op, de korting is niet geldig op de lopende aanbiedingen.

 

Bestel je voor 16 uur dan word je champagne de volgende werkdag netjes aan huis geleverd.