Betaalbare champagnes - welke kies je nu?

  • Geplaatst op
  • Door Fluuts Champagnes
Betaalbare champagnes - welke kies je nu?

Er zijn vele soorten champagnes, van betaalbare tot aan zeer dure. Champagne is erg lekker en vaak drink je een dure fles champagne bij een bijzondere gelegenheid, terwijl je eigenlijk best vaker een fles bubbels kunt drinken. Welke keuze heb je dan? Wij laten je een aantal champagnes zien van €30 en daaronder.

Wil je vaker champagne drinken? Dan is het zonde om te kiezen voor een dure fles en zijn er volgende betaalbare en smaakvolle champagnes. Het is een fabel dat minder dure en onbekende champagnes geen echte champagnes zijn. Alle champagnes geproduceerd in de champagnestreek zijn echte champagnes, vaak is het de smaakbeleving, want smaken verschillen. Fluuts Champagne bied je betaalbare champagnes uit de nog relatief onbekende streek Côte des Bar, maar we hebben ook champagnes die bekender zijn en nog steeds betaalbaar:

 

Champagne Réserve Brut van Bernard Robert

Deze non-vintage brut champagne is een volle en rijk champagne. De blend is als volgt opgebouwd: 20% chardonnay, 20% pinot meunier en 60% pinot noir. Het is een echte pinot champagne die niet zo droog aanvoelt in de mond. Een champagne die je drinkt voor elke gelegenheid. 

 

Prijs: €25,50. Wil je deze heerlijke champagne bestellen? Klik dan hier.

 

Champagne Dry Elixer van Vranken- Pommery

Wellicht zul je bij de naam Pommery niet zo snel denken aan een betaalbare champagne, maar niets is minder waar. Deze mooie droge champagne met een zoete dronk is uiterst betaalbaar. Een mooie beroemde champagne met een chique imago. 

 

Prijs: € 30,00. Deze populaire champagen is één van onze best sellers. Wees er snel bij en koop je fles hier.

 

Champagne Tradition van Jean Sandrin

Deze prachtige brut champagne is ook een blanc de Noirs. Dit wil zeggen dat alleen de Pinot Noir druif is gebruikt. Blanc de Noirs wil zeggen: het blanke van het zwarte. De Pinot Noir is een blauwe druif, maar het sap ervan is wit. Het persen gebeurd uiterst voorzichtig om te voorkomen dat de tannine van de schil vrijkomt. Ben je een Pinot Noir liefhebber? Dan raden wij je deze mooie champagne aan.

 

Prijs: € 26,50. Deze smaakvolle bubbel bestel je hier.